BLOG MÁNIA

Bár milyen dolog amit találok és eszembe jut azt itt meg találjátok!!! Ha valami olyat találtok mondjátok és kiteszem!!! Elérhetőségem: bodikukac@freemail.hu

Kipróbáltam a gépemen a Guitar Hero 3 (Legends Of Rock) nevű játékot 2007-ban jelent meg: PS2, PS3 XBOX360, PC, Nintendo Wii és Nintendo DS platformokra. PC-n lehet játszani persze billentyűzeten, de lehet játszani gitárral is.

A Játék piszok egyszerű. A képernyőn egy virtuális gitárnyakat láthatunk, amin fentről lefelé haladva, nehézségi fokozattól függően gyorsabban, vagy lassabban, illetve 3-5 különböző, a gitárhúrokat szimbolizáló hangok érkeznek. Ezeket időben kell eltalálni a játékosnak, a megfelelő húrokat helyettesítő 5 gomb egyikének, vagy több gomb kombinációjának lenyomásával. Természetesen minden lejátszott hanghoz, a nyakon való húr lefogásán túl egyszer meg kell pendítenünk a húrokat helyettesítő gombot is. 

Személy szerint én Medium szinten játszottam a játékot persze vannak még további szintek de az én tudományomnak egyenlőre a Medium szint ami meg felel.

Címkék: játék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blogmania.blog.hu/api/trackback/id/tr214433320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása