BLOG MÁNIA

Bár milyen dolog amit találok és eszembe jut azt itt meg találjátok!!! Ha valami olyat találtok mondjátok és kiteszem!!! Elérhetőségem: bodikukac@freemail.hu

Számítógép szervizünk  meg nyitotta kapuit a beteg számítógépek és a jövendőbeli számítógép tulajdonosok számára... Szeretettel és nagy oda figyeléssel várunk mindenkit, és igyekszünk minden igényt kielégíteni az ügyfél igényeinek megfelelően.

A meg rendelő oldalunk még szerkesztés alatt áll, ugyan úgy várjuk a meg rendeléseket akár a megrendelő oldalon keresztül vagy az e-mail címünkre: pcdoktor@citromail.hu -ra 

 

"Számítógépe porcicát köhög, vagy melege van?
Kezelje a tüneteket a PC-Doktorral gyorsan, olcsón, és megbízhatóan!" 

 

Ugyan úgy Like-ol hattok a Facebook-on is minket és ott nyomon követhetitek a legfrissebb híreket illetve az oldallal kapcsolatban is láthattok majd információkat. 

Valamint ellátogathattok a blogunkra is ahol egy termék listát láthattok ahol rendszerezve és jól átláthatóan meg találhattok bármit. 

Címkék: szervíz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blogmania.blog.hu/api/trackback/id/tr374339350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása