BLOG MÁNIA

Bár milyen dolog amit találok és eszembe jut azt itt meg találjátok!!! Ha valami olyat találtok mondjátok és kiteszem!!! Elérhetőségem: bodikukac@freemail.hu

 

 A Microsoft vezérigazgatója, Steve Ballmer jövőre ismét előad a CES-en, a világ legnagyobb elektronikai kiállításán.

A redmondi cég korábban ezen a rendezvényen mutatta be az Xbox-ot, és az Avatar Kinectet, és most is nagy bejelentésre készülnek: itt mutatják majd be először a nagyközönségnek a Windows 8-at.

Ez lassan hagyománnyá válik a cégnél:  a szoftveróriás a 2009-es CES-en mutatta be a Windows 7 első publikus bétáját is. A 8-as Windowsból a tesztelésre szánt első beta változat elvileg már idén szeptemberben eljut a fejlesztőkhöz, és a CES-en már a második, publikus bétát  jelentik majd be. Úgy tudni, Balmer demózik majd néhány ARM-, illetve Intel-alapú, Windows 8-at futtató táblagépet is, amelyek ugyan kicsit később, de még 2012-ben megjelennek majd a piacon.

Balmer január 9-én, délután fél ötkor lép majd szinpadra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blogmania.blog.hu/api/trackback/id/tr643105398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása