BLOG MÁNIA

Bár milyen dolog amit találok és eszembe jut azt itt meg találjátok!!! Ha valami olyat találtok mondjátok és kiteszem!!! Elérhetőségem: bodikukac@freemail.hu

Nem rég fejeztem be a Harry Potter és a halál ereklyéi 2. rész-ét és őszintén be vallom hogy k**va jó lett a film. Szépek lettek az efektek, a romos kastély látványa is elég szépre sikerült. Maga az akció meg a látvány vonzott magával (meg persze a kíváncsiság) nem úgy mit az előző rész esetében ami szerintem nagyon gyenge lett a többihez képest. A 7/1-ben maga ez hogy bujkálunk meg keresgélünk mint vak a sötétben ez nekem nem az én stílusom, persze nem azt mondom hogy nem kell benne lenni-e de akkor is nem egy teljes részen keresztül. A 7/2-ben viszont meglepő fordulatot vett a film akciók magas fokának a magas foka és még ragozhatnám. De a komoly dolgok mellet a filmben helyet kapott egy kis poén is. Meg aki olvasta a könyvet az meg tudhatja hogy más képen szólt a sztori mint a filmben. Én személy szerint a könyvet nem olvastam de lehet hogy le porolom a könyvet és elolvasom hogy legyen pontos össze hasonlítási alapom. Amúgy aki nem akarja megvenni a könyvet az meg találhatja a neten vagy éppen wikipédiá-n aki persze meg vette már és elolvasta annak már csak a filmet ajánlom mert jó kis kiegészítő (mert nem tudnak mindent meg valósítani). Aki meg mind a kettőt elolvasta illetve látta az meg már törheti a fejét hogy mit nézzen illetve olvasson ezek után. Addig is a könyv elolvasásához és a film nézéséhez jó szórakozást kívánok. 

Sziasztok!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blogmania.blog.hu/api/trackback/id/tr273075773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása