BLOG MÁNIA

Bár milyen dolog amit találok és eszembe jut azt itt meg találjátok!!! Ha valami olyat találtok mondjátok és kiteszem!!! Elérhetőségem: bodikukac@freemail.hu

 Az első Portal egy modern remekmű - már mondtam , és sok van egyetértett. A második, a maga szó friss lick a festék, úgy néz ki, valószínűleg ugyanolyan teljesen mesés. De mind a játékok, mint hogy 2010-ben a Valve véletlenül említést egyharmaddal a sorozat a PSM3 magazin a szeptemberi számában (felvette stablemates CVG ).

Miután Valve főnöke Gabe Newell a sokk megjelenése idején a Sony E3 sajtótájékoztató idén ő már hangosan pozitív a PlayStation 3, és amikor megkérdezte a magazin arról Portal 2 támogatná 3D-ben bosszantotta, hogy már "meg kell várni Portal 3 ". Portal 3. Olvassa el még egyszer. Portal 3. Most, lélegezni .

"Miután egy dedikált PS3 csapat lehetővé teszi számunkra, hogy építsen a PS3 termék belső," mondta a Valve marketing vezetője Doug Lombardi, "ami úgy érezzük kritikus a legmagasabb minőségű változata termékeink." Fordulat valóban egy stúdió, amely nyilvánosan elutasította A PS3 a múltban.

Ő is kizárta Move támogatja a folytatást Portal, de ő nem ad egy üres "nem" Left A Dead 2 a peronon. "Ki tudja, mit hoz a jövő?" Mondta Lombardi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blogmania.blog.hu/api/trackback/id/tr763110304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása